Disclaimer

Disclaimer voor www.snel-clean.nl

 

Snel Clean (Kamer van Koophandel: 09123101), hierna te noemen Snel Clean, verleent u hierbij toegang tot www.snel-clean.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Snel Clean behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.snel-clean.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Snel Clean.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Snel Clean spant zich in om de inhoud van www.snel-clean.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.snel-clean.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Snel Clean.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.snel-clean.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De inhoud van www.snel-clean.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Snel Clean doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.snel-clean.nl. Snel Clean oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op www.snel-clean.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Snel Clean nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Snel Clean en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Snel Clean, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

 

Vestiging

Snel Clean B.V.

Wanraay 29b
6673 DM Andelst

 

Contact

Bel ons op 06 51328808

Email ons via

 

Gegevens

KvK: 09123101

RABOBANK: 34.11.63.023

IBAN: NL97 RABO 0341163023

BIC: RABONL2U

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.