Overzicht van onze diensten

Algemene schoonmaak

Een vies bureau, stoffige vloerbedekking of een onfris toilet: een vervuilde omgeving is niet alleen onaangenaam om in te werken, maar kan ook leiden tot gezondsheidklachten zoals allergische reacties. Een goede aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden hoort dan ook deel uit te maken van het bedrijfsproces.

Industriele reiniging

Steeds meer ondernemers zien de noodzaak van industriële reiniging in. Maar zeg nu eerlijk, waarom moet industriële reiniging zo ontzettend ingewikkeld zijn? Een goede industriële reiniging betekent een strakke planning. Een slechte planning betekend stilstand en omzetverlies.Industriële reiniging is vaak duur omdat de planning van de ondernemer niet overeenkomt met de planning van de industriële reinigingsbedrijven.

Bouw schoonmaak

Bouwoplevering schoonmaak is een bijzonder belangrijk aspect bij het opleveren van uw bouwproject. Veiligheid en overzicht zijn belangrijke zaken op een bouwterrein. Of het nou om het schoonhouden gaat van uw bouwterrein tijdens de bouwwerkzaamheden of de bouwoplevering schoonmaak van uw bouwproject: Veiligheid en overzicht staan voorop. Een opgeruimde werkomgeving geeft ook meer werkplezier en werkt ook efficiënter.

 

Vestiging

Snel Clean B.V.

Wanraay 29b
6673 DM Andelst

 

Contact

Bel ons op 06 51328808

Email ons via

 

Gegevens

KvK: 09123101

RABOBANK: 34.11.63.023

IBAN: NL97 RABO 0341163023

BIC: RABONL2U

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.